Info

For at gøre det lettere for dig, har vi samlet lidt af de informationer som du helt sikkert gerne vil have inden du indtager pladsen.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Du kan købe din billet lige her.

Ja, det synes vi. Jo, tidligere du køber din billet, jo større mulighed har vi for at virkeliggøre vores tanker og ideer og skabe en hyggelig festival for os alle. Hvis vejret spiller en rolle for din deltagelse, har vi sikret os. Vi har tre teltscener, som både gør at vi har garanti for musik i tørvejr, og at vi kan skabe den intime festivalstemning.

Ja, det er muligt at købe billetter ved indgangen. Vi tager dog forbehold for, der kan være udsolgt. Så spar lidt penge og køb i god tid.

Det gør det helt bestemt. Festivalen er for os alle – også børnefamilier. Vi vil skabe trygge rammer for børnene og forældre. Festivalpladsen ikke er stor og er tydelig afgrænset, er det nemt at overskue, derfor kan børn trygt tages med. Der er ikke et decideret børneområde eller ‘børneopbevaring’. Børn fra 0-6 år gratis. Fra 7 år til og med 12 år skal man købe en børnebillet (159.-) og skal være i følge med en betalende voksen (husk at have legitimation på barnet). Teenagere og voksne skal købe almindelig billet.

Der forefindes handicaptoiletter på pladsen. Bemærk at der ikke er separat handicapområde/-podie på pladsen.

– Kan jeg hæve penge og betale med kontanter på pladsen? Nej, det er en ”kontantløs” festival.
– Kan jeg betale med Mobilpay? Ja, det kan du.
– Kan jeg betale med betalingskort i madboder og barer? Ja.

• Våben og våbenlignende genstande
• Rygmærker eller andre gruppe/banderelaterede markeringer
• Drikkevarer
• Telte og pavilloner
• Paraplyer/parasoller
• Pop Up-telte
• Bannere
• Fyrværkeri o.l.
• Grill
• Køletasker udført i hård plastik
• Køleelementer
• Levende dyr
• Professionelt kamera- eller videoudstyr

På festivalen er det selvfølgelig ikke tilladt at medbringe stoffer.

Nej, det må du desværre ikke, men du kan købe lækker mad på pladsen til fornuftige priser.

Nej, det må du ikke.

Praktiske spørgsmål

Godt at vide

Vi ligger centralt på Midtfyn med gode muligheder for offentlig transport til og fra Ringe.

Der er en lille parkeringsplads umiddelbart ved siden af festivalpladsen. Desuden er der en parkeringsplads på Boltinggårdvej – hvis du kommer fra Goe Bakke ligger den på højre hånd, når du lige er drejet ind ad Boltinggårdvej.

Kilk for stort kort

Vi skal hjælpe hinanden med at holde pladsen ren og passe på vores naboer, som bor rundt om festivalpladsen. Hvis alle gør en indsats, får vi en plads, vi kan være bekendt, og som er et rart sted for os alle at være.

Du skal vise din koncertbillet ved indgangen, hvor den bliver scannet. Derefter får du et armbånd, som passer til din billettype. Dette skal vises, hver gang du går ind på pladsen.

Midtfyns Festivalen foregår på Festivalpladsen i Ringe, som findes her.

Dørene åbnes d. 5. september til fællestorsdag kl. 15.30 og slutter kl. 22.00.

Fredag d. 6. september kl. 13.00 til kl. 02.00

Lørdag d. 7. september kl. 11.00 til kl. 02.00

Rent gastronomisk har vi valgt at bruge lokale dygtige fynske aktører, der har styr på deres råvarer såvel, som det færdige måltid. Der vil være en bred vifte af retter, der afspejler både det nostalgiske i Midtfyns Festivalens historie, men som også ser frem i tiden og viser, hvad der findes af helt nye trends. Vi vil selvfølgelig have noget for enhver smag også til det plantebaserede, laktose-intolerente og glutenallergiske publikum! Der bliver mulighed for at købe varieret mad på pladsen – herunder også vegetarisk og vegansk.

Der vil være oplevelser for ølentusiaster, folk med en forkærlighed for god vin og som noget unikt et alternativ til det alkoholfrie publikum.

Midtfyns Festival betyder glade gæster og musik, men også alkohol. Vi opfordrer til, at alle passer på hinanden, og at alkohol indtages med måde. På pladsen vil der også være mulighed for at købe vand, sodavand, samt alkoholfri øl og drinks.

På Midtfyns Festivalen serveres der selvfølgelig kun alkohol til personer over 18 år. Husk derfor et gyldigt billed-ID, hvis du ønsker at købe alkohol på festivalpladsen.

Du finder toiletter til fri afbenyttelse på pladsen. Efterlad dem pæne og rene, så de næste gæster også kan benytte dem.

Fundne værdigenstande afleveres til informationen, som er ved indgangen, hvor de også kan hentes. Vi efterlyser ejerne til de glemte ting på vores Facebook i dagene efter festivalen.

Alle henstillinger fra politi, kontrollører og ledelse skal følges. I tilfælde af en nødsituation – bevar roen og følg informationen fra scenerne.

Der er et campingområde lige ved siden af festivalpladsen, hvor du både kan sætte et telt op, og parkere din campingvogn eller autocamper. Campingbilletter kan købes lige herunder.

Få den fulde Midtfyns oplevelse

Camping

Også i 2025 vil der være mulighed for camping på Midtfyns Festivalen.

Vi lægger græs til et mindre campingområde, umiddelbart ved siden af festivalpladsen, hvor det er muligt at slå sit telt op eller holde med sin campingvogn/autocamper.

Campingområdet er åbent fra torsdag den 5. september kl. 15 til søndag den . september kl. 12. Der vil være bemanding på campingområdet døgnet rundt.

Kommer du med campingvogn eller i autocamper vil vi opfordre til, at du ankommer i følgende tidsrum:

Torsdag den 4.september: Kl. 15.00-20.00
Fredag den 5. september: Kl. 14.00-18.00
Lørdag den 6. september: Kl. 14.00-18.00
Da der i disse tidsrum er bemanding, som kan hjælpe med placering og tilslutning.

Der er toilet og badefaciliteter ved campingområdet, og der er mulighed for at få strøm (220 v) til sin campingvogn/autocamper.

Se campingreglementet: Klik her

Husk at købe både en campingbillet til dig selv, og en billet til dit telt eller din campingvogn/autocamper.
Har du spørgsmål til camping kan du kontakte Kim Skovby Klindt på kk@midtfynsfestival.dk

Info til folk med handicap

Plads til alle på Midtfyns festival

Folk med handicappede er lige som alle andre naturligvis velkomne på Midtfyns Festival.

Vi er en festival i udvikling og forsøger at skabe nogle rammer, som trods udfordringer gør det muligt at være på Midtfyns Festival med et handicap. Konkrete tiltag og  rammer er skitseret her under.

Yderligere information, samt ris og ros kan rettes til info@midtfynsfestival.dk

Ja du kan gratis få en ledsager med ind.
Ledsageren har gratis adgang til samme type billet som vedkommende, som man skal ledsage.
Henvend jer i Informationen/billetvognen ved ankomst. 
Har man brug for skiftende ledsagere i løbet af dagene, aftales det med informationen ved ankomst.

Der er reserveret P-plads hovedindgangen og samt ved campingpladsen, og det er derfor muligt at have bil nær teltet, hvis der er behov for det.
Der vil være adgang til strøm i området.
– Husk handicap-skilt i forruden

Alle og især kørestolsbrugere skal være opmærksomme på, at området er et græsareal der kan være ujævnt, og at det kan være svært at komme rundt overalt.
Der er en større stigning op imod teltet Tidslommen, har kan der tilkaldes ekstra hjælp via vores frivillige. 
Der er ved Idlsjælen (store scene) etableret handicap podie for bedre udsyn. 
Ved Græsroden kan der hvor sikkerheden tillader det gives adgang til indersiden af “pittet” på forespørgsel. 

På selve festivalpladsen findes også handicaptoilet.
Det er åbent for alle, men handicappede har
fortrinsret.

Mere information

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt os her.

Mød Jesper Binzer i Midtfyns Festivalens eget samtalekoncept 

Kom og oplev Jesper Binzer i festivalens eget samtalekoncept ‘Diabat’. Konceptet blev skudt i gang sidste år, hvor Søren Huss gæstede festivalen og fortalte om musikeren, mennesket og livets op- og nedture. I diabatten i år, sætter initiativtager og festivalleder Sune Vesterlund sig i stolen overfor Jesper Binzer. Hvad samtalen skal indeholde, er årets festivalgæster med til at forme, da konceptet netop går ud på at involvere de festivalgæster, som er til stede. 

Sidste år udviklede Midtfyns Festivalen et nyt dialog- og samtalekoncept. Idéen var, at gæsterne på festivalen skulle møde en kunstner helt tæt på, men samtidig kunne gå i dialog med andre gæster og bidrage til samtalen med kunstneren. 

Ind under huden på mennesket Søren Huss 

Festivalen gennemførte sidste år det nye samtalekoncept, som blev overværet af 250 mennesker i et af de mindre telte på Midtfyns Festival. ”Vi fik Søren Huss med på ideen, hvor dialog og debat kom i fokus samtidig med, at gæsterne fik mulighed for at præge snakken på scenen,” fortæller Sune Vesterlund. 

På det tidspunkt havde Søren Huss været væk fra offentligheden i mere end et år med depression. I en snak fra scenen kom gæsterne med overvejelser og direkte spørgsmål, der blev flettet ind i samtalen med musikeren. Det blev til en personlig og rørende samtale, hvor mange af festivalgæsterne blev bevægede og samtidig fik ny viden om den ellers stille musiker fra Nyborg. Det blev til emner som; depression, at være musiker og far i en både hård periode og i en tid, hvor forælder skal ruste børn til de udfordringer, som venter dem. Mange af gæsterne gik både berørte og opløftede ud af teltet efter diabatten. 

”Vi synes, der er brug for et koncept, hvor tilhørerne ikke blot er passive, men kan være med til at skabe og forme indholdet, mens samtalen foregår. Det ser vi noget nyt, spændende og udviklende i”, fortæller initiativtageren og festivallederen. 

Der er brug for dialog og fordybelse 

”Vi vil gerne skabe en måde at samtale om kultur, mennesker og livet på. Vi skal turde tale om tingene – også de svære, sårbare og tabubelagte emner på en ordentlig måde,” siger Sune Vesterlund. 

Det helt særlige for festivalens arrangører er, at gæsterne sidder ved borde og er i dialog og debat, måske med mennesker, de ikke kender, om forudbestemte emner. Gæsternes spørgsmål og overvejelser flettes ind i snakken på scenen og på den måde er festivalens gæster medskabere af diabatten. 

”Den offentlige debat er blevet hård – ikke mindst under Corona. Dialogen og debatten skal vi både vedligeholde og genoptræne. Vi mener, at dette kunne være en måde at gøre det på”, fortæller festivallederen. 

Jesper Binzer på (gen)besøg på Midtfyns Festival 

Den 57-årige danske rockmusiker, der siden 1982 har været forsanger og guitarist i D-A-D kommer til Midtfyn, hvor han sidst spillede på den oprindelige Midtfyns Festival i 2003, som i øvrigt blev den sidste inden festivalen lukkede i 2004. 

Nu er festivalen tilbage og med 4. festival af den nye Midtfyns Festival, er festivallederen glad for, at Binzer gæster scenen i teltet ’Tidslommen’ på bakken af Dyrskuepladsen i Ringe lørdag d. 2. september. 

”I virkeligheden er ’Tidslommen’ jo det helt rigtige sted at samtale med en af Danmarks store rockstjerner igennem tiden og som har været en aktiv del af den danske musikscene i over 40 år. 

Hvad kan man så forventet af denne samtale? Det er gæsterne med til at forme, men én ting er sikkert; man kommer til at opleve en samtale, hvor der er tid til fordybelse og gæsterne kommer tæt på forskellige sider af mennesket og musikeren, Jesper Binzer. 

Konceptet er støttet af Fynsk Bank Fond og Jubilæumsfonden af 12.8.1973